Wie gebruikt kapstokhaken? De gemiddelde huiseigenaar is een kandidaat voor het handige kapstokaccessoire. Ze zijn betaalbaar in prijs, veelzijdig en zijn te vinden in verschillende stijlen. De kapstokhaken van tegenwoordig lijken een favoriete manier om een ​​vleugje kunstzinnige variatie en aandacht voor stijl toe te voegen aan elke kamer, vooral die thema's die donker zijn of waar veel voorwerpen op zijn geplaatst.

Nu de belangrijke vraag: waar vind je goedkope kapstokhaken? Het antwoord is overal! Er zijn steeds meer stijlen kapstokhaken beschikbaar. Je kunt de plaatselijke bouwmarkten voor grote dozen bekijken, omdat je daar meer kans hebt om de kleinere accentobjecten te vinden. Een andere geweldige plek om de grote Purchase It-kortingen te vinden, is uw lokale Goodwill-winkel. Als je onderbuikgevoel je vertelt om je bonnetje te bewaren, heb je het helemaal mis. Wat u moet doen, is alle tijdschriften of andere materialen die op een plank in de buurt van de kapstok hebben gestaan, weggooien en bewaren voor een andere keer. Kijk in plaats daarvan naar de lege ruimte en kijk of er een decoratief object is dat u aan die ruimte wilt toevoegen. Wees fantasierijk bij het weergeven van objecten aan een haak. Maak het zinvol of gewoon mooi. Als u een specifieke afbeelding wilt gebruiken, het enige wat je hoeft te doen is de foto onderaan de rol te schrijven en deze vervolgens aan de haak te bevestigen. U kunt bijvoorbeeld gekleurd gebruiken in plaats van zwart geverfd. Deze eenvoudige techniek werkt geweldig met elke foto en zou je huis een persoonlijk tintje geven. U kunt ook voorwerpen gebruiken zoals manden of dozen, manden met schelpen bijvoorbeeld.

Een andere geweldige manier om voorwerpen op kapstokhaken te gebruiken om je kamer te verfraaien, is ze te versieren met ornamenten. Als je een bepaald patroon leuk vindt, kun je je kapstok met het patroon versieren. Enkele voorbeelden van objecten met patronen op kapstokhaken zijn kandelaars, vazen, schalen, manden en fotolijsten. Zoek opnieuw naar eenvoudige bloempatronen met kleurenornamenten zoals gele zonnebloemen, roze rozen, witte zonnebloemen of oranje klaprozen. Wees ook niet bang om voorwerpen op kapstokhaken te gebruiken die iets te maken hebben met je decoratiestijl of patroon. Bijvoorbeeld: in plaats van een gewoon spiegelframe aan de muur te gebruiken zonder ruimte voor uw aandenkens, kunt u deze vullen met een dozijn 2X4's.

Welke versieringen je ook kiest om je kapstok te versieren, onthoud dit – als je ze uiteindelijk niet leuk vindt, kun je ze niet terug aan een kapstok hangen. Neem dus een beslissing voordat u een patroon aan een kapstokhaak toevoegt. Bevalt het niet, koop dan een nieuwe! Het belangrijkste voordeel is dat je kapstok er uiteindelijk geweldig uitziet omdat je er goed over hebt nagedacht en er tijd aan hebt besteed. Maak nu, voordat u gaat winkelen voor kapstokhaken, een foto van uw huidige kapstok en verzamel alle informatie die beschikbaar is op sites voor woningverbetering of woninginrichting. U kunt uw gegevens uitprinten om ernaar terug te verwijzen wanneer u op zoek bent naar een bepaald type kapstok. Patronen en afbeeldingen worden gecombineerd om het beste resultaat te creëren. Combineer uiteindelijk aangedreven elementen (zoals een 75 diameter of 10 lengte haak met een gecombineerde vierkante pen, bel of ronde staaf),

Als u uw kapstok met verf wilt versieren, gebruik dan hoogwaardige schellakverf voor buiten. Terwijl u in de tuin bladeren harkt en uw materialen verzamelt, koopt u een kleinere emmer schellak en drapeert u een kleine hoeveelheid blauwe lijm tussen twee vierkante platen van 1 1/2 ". Bemiddel de twee platen met witte lijm. Neem de kleine hoeveelheid van verf en dep op de verf in een cirkelvormig patroon. Met een beetje meer verf op de haak, gebruik dezelfde methode om overtollige verf op de lipjes te deppen. Een goede beschrijving van deze techniek van het schilderen van kapstokhaken is "de cirkel-methode.