georganiseerde pantry-items met verscheidenheid aan niet-verwaarloosbare voedsel nietjes en geconserveerd voedsel in potten op keukenplank. - kasten stockfoto's en -beelden

Met inloopkasten krijgt u het meeste waar voor uw geld. Het basisconcept van een inloopkast is het toevoegen van extra rekken (voor opslag) terwijl een ruimte wordt geopend en het gebruik van het natuurlijke licht in de ruimte wordt geoptimaliseerd. Inloopkasten bieden een keuze aan legborddieptes, die kunnen variëren van ongeveer 48 tot 120 inch voor standaard diepte kasten.

Hoe inloopkasten deur kan worden gebruikt

De deuren van inloopkasten zijn altijd ontworpen om met de hand te worden geopend. Afhankelijk van het ontwerp van de deur en de kast ruimte, een deur is ofwel massief of een glazen ruit voor gemakkelijker gebruik. Het type kasten zou kunnen omvatten zoals:

– Een kantoor in huis- Een tienerslaapkamer- Een extra badkamer

Legacy Closet Ontwerpen

– Er zijn aangepaste ontwerpen met in-house architecten om u te helpen een kast te kiezen die past bij de inrichting van uw huis.

– Er zijn ongeveer zeven stijlen beschikbaar:

– Een traditioneel ontwerp voor huizen met een landelijk thema- Een stijlvol ontwerp voor oudere huizen- Een milieuvriendelijk ontwerp om de look groen te houden- Een alternatief stijlvol ontwerp- Een klassiek L-vormig ontwerp

Een van de meest populaire ontwerpen is de kantoorkast voor thuisgebruik. Dit ontwerp zorgt voor opgeruimde kasten en extra opbergruimte, maar ook voor veel werkruimte en bewegingsvrijheid.

Soms maken fabrikanten een standaardkast en voegen daar rechthoekige kasten aan toe met verborgen panelen en zijpanelen.

De keuken

De keuken maakt het beste gebruik van verticale ruimte en heeft de neiging om een inloopkast te gebruiken. Dit is belangrijk omdat de keuken de eerste ruimte is die bezoekers te zien krijgen. Het is het beste om dingen van het aanrecht, zoals tafels, stoelen en toonbanken naar de inloopkast te verplaatsen. Dit laat mensen in en uit de kasten zonder dat ze door het hele huis.

Veel aangepaste bedrijven bieden een inloopgedeelte voor vrijwel elke kamer in het huis. Het kan gemakkelijker zijn om een nieuwe deur te installeren en het sanitair om te leiden. Dit gebied kan in staat zijn om een bank breedte tegemoet te komen aan een plek om natte potten en schone gebruiksvoorwerpen neer te zetten.

Badkamer kast ontwerpen

– Misschien wilt u extra rekken in uw badkamer als aanvulling op de kasten. Dit is een goede plek om handdoeken, toiletartikelen, en zelfs bloemen voor een splash van kleur op te nemen. Het toevoegen van een rij lades onder een spiegel zal netjes passen in de ruimte, terwijl het nog steeds veel opslagruimte biedt.

– Een slaapkamerkast ontwerp biedt rekken onder een linnen venster om te helpen organiseren kleding en ander linnengoed.

– Een extra badkamer kast is een ideale plek voor een dressoir of armoire. Wanneer u extra opslagruimte nodig heeft, zijn ze allemaal op één plek en is het gemakkelijk om rommel van de vloer te houden, en van de vloer af.

Wat kastdeuren betreft, zijn dubbele deuren de norm als het gaat om het ophangen van kleding. Dubbele deuren geven u wat meer ruimte tussen elke deur, zodat rondlopen niet zo'n lastig karwei is, en ze nemen niet te veel ruimte in beslag. Een enkele deur die half open is, geeft u iets minder ruimte maar heeft nog steeds het open kasteffect in de opening.

Hoe uw kast er ook uitziet, als u niet gemakkelijk bij de spullen in de kast kunt, kunt u met een kastinrichtingssysteem die ruimte optimaal benutten en u de vele opbergmogelijkheden en voorzieningen geven die u nodig hebt. Er zijn ook aangepaste en doe-het-zelf systemen verkrijgbaar om een gewone kast om te toveren tot een organisatorisch juweeltje!